Donatie The Ligthouse Sports Foundation

Ieder jaar organiseert SBO Diekmaat een actie (de afgelopen jaren een 'paaseitjes actie'. Het doel van deze actie is het financieren van materialen voor onze leerlingen waarvoor de Rijksoverheid geen bijdragen beschikbaar stelt en ieder jaar wordt er in overleg met de leerlingen een goed doel uitgezocht om een cheque aan te doneren; 'van kinderen voor kinderen'!

Dit jaar hebben de leerlingen een cheque van € 300,-- geschonken aan de The Lighthouse Sports Foundation. De Foundation stelt zich ten doel kinderen met speciale behoeften de mogelijkheid te bieden om deel te nemen aan (sport)evenementen. Dit zodat de kinderen het plezier van samen sporten kunnen ervaren en kunnen deelnemen aan voor andere kinderen zo vanzelfsprekende activiteiten. Zie ook: www.lighthousesportsfoundation.nl 

Woensdag 4 juli hebben 2 vrijwiliggers van de The Lighthouse Sports Foundation in enkele groepen vertelt over het werk van de Foundation en filmpjes van sportende kinderen met een beperking laten zien. Daarna hebben 2 leerlingen namens SBO Diekmaat de cheque aangeboden.

Naar het overzicht