Tijd voor een feest!

Anderhalf jaar lang heeft de school te maken gehad met verschillende beperkende maatregelen vanwege COVID-19 en zelfs twee keer is de school voor een aantal weken gesloten. Activiteiten buiten het lesprogramma mochten niet of konden beperkt georganiseerd worden.

De teams van SBO Diekmaat - Da Vinci Berkelland hadden bedacht het schooljaar '21-'22 met een super feestdag te starten. Samen met circusdirecteur Sander van circus Salto hebben de groepen in de ochtend verschillende circusacts in de groepen geoefend, zoals jongleren, koorddansen, een menselijke piramide bouwen, een act met clowns en balanceren. Geweldig om te zien welke ongekende talenten de kinderen hebben.

's-Middags was er een heuse circusvoorstelling in een schitterende circustent. De groepen hebben de ingestudeerde acts getoond voor een groot publiek. De circusartiesten werden na hun optrden beloond met een daverend applaus.

Om de circusdag helemaal compleet te maken zijn de leerlingen getrakteerd op een zak popcorn en een reusachtige suikerspin. Kortom een super feestdag met blije en vrolijke kinderen.

Naar het overzicht