50 jaar SBO Diekmaat

Het 50-jarig jubileumfeest is op SBO Diekmaat is op donderdag 1, vrijdag 2 en zaterdag 3 juni op grootse wijze gevierd. Donderdagavond is er een Open Huis gehouden. Hiervoor was een geweldig grote belangstelling, ruim 350 mensen hebben een kijkje genomen in de school. 

Op vrijdag stond de Wereldsefeestdag voor de leerlingen op het programma. Er zijn verschillende workshops gehouden, welke werden begeleid door de Klankenkaravaan, waarbij de werelddelen centraal stonden. Er is een muzikaal verhaal gemaakt met zang, dans, muziek o.a. digeridoos, een sambaband, swingende Afrikaanse ritmes en andere Afrikaanse trommels en percussie. Tussendoor konden de leerlingen genieten van lekkere poffertjes bij een poffertjeskraam.

's-Middags was het tijd om de voorstelling te presenteren aan de andere groepen en ouder(s)/verzorger(s). Iedereen heeft genoten van een kleurrijke en wervelende show!

De jubileumactivteiten werden op zaterdag afgesloten met een reünie voor het huidige team en oud-personeelsleden. In een informele sfeer was er ruim tijd om elkaar weer eens te ontmoeten, te spreken en herinneringen op te halen over onze prachtige school! 

SBO Diekmaat kijkt met trots en voldoening terug op 3 mooie jubileumdagen!

 

Naar het overzicht